Ontwerp, aanleg en onderhoud van speelpleinen

  1. Home
  2. Ontwerp, aanleg en onderhoud van speelpleinen

Bij Isidorus Hoeve begrijpen we als geen ander dat speelpleinen en tuinen voor kinderdagverblijven meer zijn dan alleen buitenruimtes. Het zijn plekken waar kinderen spelen, ontdekken en groeien. Als gespecialiseerd hoveniersbedrijf in de regio Apeldoorn/Deventer/Twello, zijn we trots op onze expertise in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van deze speciale omgevingen die zowel veilig als inspirerend zijn.

Ontwerp: tot in detail uitgedacht

Of het nu gaat om een kinderdagverblijf, schoolplein of openbaar speelterrein, ons team van zo'n 20 gepassioneerde vakmensen staat klaar om een ruimte te creëren waar kinderen met plezier kunnen spelen. We denken al vanaf het ontwerp na over elk detail, van de keuze van speeltoestellen tot de inrichting van groenvoorzieningen, zodat de omgeving zowel veilig als uitdagend is. We maken op basis van jouw wensen en eisen een tastbaar ontwerp, waarmee je een helder beeld krijgt van hoe het speelplein eruit komt te zien.

We zorgen in zandbakken bijvoorbeeld voor veilig, gecertificeerd speelzand. En als het om beplanting gaat, zorgen we natuurlijk voor planten die niet giftig zijn en niet prikken. En waar nodig zetten we onze creativiteit in om schaduw te creëren, bijvoorbeeld op babyveldjes. Alles voor een veilige en prettige speelomgeving.

Aanleg: alles in eigen beheer

De aanleg van het speelplein kunnen wij volledig in eigen beheer uitvoeren. Van grondverzet tot bestrating en gazon. En zelfs het uitgraven en de aanleg van bijvoorbeeld waterpompjes voeren wij op gespecialiseerde wijze uit. Op die manier heb je voor het gehele proces één vast aanpreekpunt. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

Speelplein voor een kinderdagverblijf? Lees hier alles.

Keuring en reparatie

Veiligheid staat altijd voorop. Daarom werken we samen met gespecialiseerde partners voor het keuren van speeltoestellen volgens de geldende wetgeving. En als er reparaties nodig zijn, kun je ook daarvoor bij ons terecht. We zorgen ervoor dat alles voldoet aan de hoogste standaarden, zodat kinderen kunnen spelen en ouders en begeleiders de kinderen met een gerust hart kunnen láten spelen.

Of je nu advies nodig hebt voor het ontwerp van een nieuw speelterrein of hulp zoekt bij het onderhoud van bestaande speeltoestellen, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen een veilige en inspirerende speelomgeving kunnen creëren voor alle kinderen.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926