Bedrijfstuinen

  1. Home
  2. Tuinonderhoud
  3. Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Als bedrijf is een goede, nette indruk onmisbaar. Een goede groenvoorziening zorgt voor een prettige presentatie aan de buitenwereld. Maar het heeft nog een functie: het vormt een prettige omgeving voor werknemers die zich er dagelijks bevinden. Wij zijn jouw partner met groene vingers en helpen je graag bij het aan kant maken én houden van al je groen.

Groenvoorziening: van ontwerp tot onderhoud

Je (bedrijfs)pand is je visitekaartje. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze arriveren als klant, bezoeker of andere soort relatie. En die eerste indruk, die kun je maar één keer maken. We helpen je om die eerste indruk meer dan positief te maken, door de ruimte rond je pand groen en netjes te maken. We kunnen het volledig ontwerpen, inrichten, realiseren én onderhouden.

Van een kleine bedrijfstuin tot een groot perceel. Onze specialisten verzorgen de aanleg én het onderhoud van alle groenvoorzieningen, bossen en landschappen, parkeerterreinen en bedrijventerreinen. Ook straatwerk kunnen wij volledig voor je onderhouden. 

Naast de omgeving bij bedrijfspanden kunnen wij ook alle groenvoorziening verzorgen voor recreatie- en vakantieparken, op begraafplaatsen en sportcomplexen. Waar groen is, is Isidorus Hoeve. 

Efficiënte groenvoorziening

Als het op groenvoorziening aankomt, denken wij altijd met je mee om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan. We geven eerlijk advies, niet meer of minder dan nodig. Het gaat om het resultaat en vooral jouw tevredenheid. Of het nu gaat om eenmalig en klein onderhoud, of een groter project met periodiek onderhoud. We gaan graag met je in gesprek over wat jouw tuin of perceel nodig heeft. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926