Sierbestrating

  1. Home
  2. Tuinaanleg
  3. Sierbestrating

Sierbestrating

Genieten van een strak terras, arriveren op een rustieke oprit of lopen over een speels pad? Sierbestrating maakt of kraakt de gehele directe omgeving van je woning. Bij Isidorus Hoeve ontwerpen en realiseren we sierbestrating die praktisch is én past bij jouw woning en tuin. 

Sierbestrating: van ontwerp tot realisatie

Van het grondwerk tot het op maat zagen en leggen van de bestrating: wij kunnen alles vakkundig in eigen beheer voor je realiseren. Ons straatwerk kenmerkt zich door een degelijke ondergrond, die de basis vormt voor goede, duurzame sierbestrating. Dankzij goede kantopsluiting voorkomen we bovendien dat de bestrating verzakt of uitzakt. Zo kun je jarenlang genieten van een strakke bestrating in of rond je tuin of oprit. 

Compleet nieuwe bestrating of het opknappen van je huidige bestrating. Onze vakmensen helpen je graag om er (weer) iets moois van te maken. Wij hebben een uitgebreid machinepark met onder meer een laser, trilplaat, stenenknipper en diamantzaag. Daardoor kunnen we alles exact op maat realiseren. Alles met een strak resultaat, precies zoals we het samen met jou ontworpen hebben. 

Een goede basis

De basis is het belangrijkste als het gaat om goede sierbestrating die lang mooi en strak blijft. Wij zorgen altijd voor een funderingslaag die dik genoeg is. Wij zoeken altijd de juiste fundering op basis van:

  • De bestaande ondergrond
  • De dikte van de bestrating
  • Het doel: een oprit heeft een stevigere fundering nodig dan bijvoorbeeld een terras. Een oprit moet namelijk auto's kunnen verdragen.

Je tuin, terras of oprit verrijken met sierbestrating? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen, om een ontwerp te maken waar jij blij van wordt. 

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926