Ontwerp voor- en achtertuin

  1. Home
  2. Tuinontwerp
  3. Ontwerpplan

Ontwerp voor- en achtertuin

De tuin is een belangrijk onderdeel van je woning. Zowel de voor- als achtertuin heeft er een belangrijk aandeel in of je je thuis en op je gemak voelt. Bovendien geven deze een eerste indruk aan buitenstaanders. Je wilt dat dit netjes is en naar jouw smaak. Wij van Isidorus Hoeve gaan graag de uitdaging aan om een tuin te creëren waar jij jarenlang van geniet.

Tuinontwerp: het begin van jouw droomtuin

Een tuin heeft meerdere functies. Deze geeft je een mooi uitzicht, het is een plek om tot rust te komen, om gezellig in te zitten, te eten en voor de kinderen eventueel om te spelen. Tegelijkertijd moet een tuin privacy en beschutting bieden. Met alle aspecten houden wij rekening wanneer we je advies geven en een ontwerp maken. Want daar begint jouw droomtuin.

Ideeën en wensen bespreken

We beginnen met een gesprek over wat jouw wensen zijn: waar moet de tuin aan voldoen? Wat vind je mooi? Wat zijn praktisch de beste keuzes, ook met het oog op onderhoud? We kunnen je tijdens dit gesprek natuurlijk ook inspireren met aanvullende ideeën, een moodboard of voorbeelden van vergelijkbare tuinen die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Een realistisch beeld

Na het gesprek komen we op een voor jou geschikt moment langs om de tuin te bekijken. Ontwerper Rick en ervaren hovenier en adviseur Jeroen komen langs om het nodige op te meten, foto’s te maken en om te zien wat de kijklijnen vanuit het raam zijn. Ook houden ze rekening met aangrenzende tuinen, om zo een realistisch ontwerp te maken van jouw droomtuin.

2D of 3D tekening

We denken en werken alles tot in detail uit in een 2D of 3D tekening, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw tuin eruit komt te zien. Alleen wanneer je helemaal tevreden bent, gaan we naar aanleiding van dit ontwerp aan de slag. Het is jouw plek, dus jij weet het beste wat de tuin tot jouw droomtuin maakt.

Daag ons uit voor een uniek tuinontwerp dat aan al jouw wensen en eisen voldoet. We horen graag wat jouw tuin tot een droomtuin maakt en gaan er graag mee aan de slag!

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926