Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Over ons

Jouw groen is onze passie. Met een team van ongeveer 20 gedreven hoveniers, ontwerpers en werkvoorbereiders werken wij bij Isidorus Hoeve dagelijks aan tuinen om van te genieten. Van een kleine tuin tot een landgoed en alles er tussenin. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en onderhouden de mooiste groenoplossingen voor iedereen.

Jouw tuin: een plek om van te genieten

Bij Isidorus Hoeve luisteren we naar jouw wensen. Het is jouw tuin, dus jij weet het best wat er nodig is om hier een plek van te maken om van te genieten. Op basis van jouw wensen geven wij gericht advies en inspireren we je waar nodig met ideeën en voorbeelden. Daarna gaan we aan de slag met een ontwerp dat een realistisch beeld geeft en jouw toekomstige tuin tastbaar maakt.

Daag ons uit

Naast groen houden wij van uitdaging. Bij het plaatsen van beplanting en het maaien van het gras stopt het voor ons niet. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating, denken mee over verlichting en verzorgen sproei-installaties. Waar nodig in samenwerking met betrouwbare partners. Zo zijn wij het aanspreekpunt voor alles wat bij jouw nieuwe tuin komt kijken.

Zwemvijvers

In de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers. Van het graafwerk tot het aanleggen van de juiste filters en het verzorgen van de stenen, beplanting en vlonder eromheen. Daag ons uit voor het realiseren van de perfecte zwemvijver voor jouw tuin!

Groen hart

Groen zit ons in het bloed. Dat betekent ook dat wij ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Een groot deel van onze kilometers in de regio Twello, Apeldoorn en Deventer maken wij met onze elektrische bus. Daarnaast maken wij veelal gebruik van elektrisch gereedschap, waaronder heggenscharen, bladblazers en grasmaaiers.

Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve is er voor iedereen die een mooie, praktische tuin wil om van te genieten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926