Tuinaanleg door Isidorus-hoeve

  1. Home
  2. Tuinaanleg

Tuinaanleg

Smaken verschillen en daarom is elke tuin anders. Na het ontwerp zorgen wij voor de aanleg van jouw droomtuin. De tuin waar je echt blij van wordt, die een mooi uitzicht geeft en waar je je in thuisvoelt. Alles wat er bij de aanleg komt kijken, voeren onze gespecialiseerde mensen nauwkeurig voor je uit. Als het op tuinaanleg aankomt, kunnen wij het volgende voor je betekenen:

Grondverzet

Grondverzet

Bij het aanleggen of verwijderen van  tuinelementen komt ook het verzetten van grond kijken. Bijvoorbeeld bij het graven van een vijver, het aanbrengen van hoogteverschillen of het ingraven van een trampoline.

Houtwerk

Houtwerk

Hou je tuin levendig met houten elementen. Hout is een natuurlijk materiaal en dat zie je direct. Het geeft je tuin een natuurlijk uiterlijk én is stevig. 

Gazon

Gazon

Wil je ruimte creëren in je tuin, terwijl alles er ook nog eens strak bij ligt? Een professioneel aangelegd gazon geeft veel ruimte om je tuin optimaal te benutten. 

Vijvers

Vijvers

Leven in de brouwerij, of eigenlijk in jouw tuin! Een vijver is een erg veelzijdige en levendige extra dimensie aan je tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen het complete plaatje voor je realiseren.

Kunstgras

Kunstgras

Wel het comfort, maar niet het onderhoud dat gras met zich meebrengt? Dan is kunstgras een prachtige optie. Niet voor niets is dit tegenwoordig enorm populair om tuinen en balkons mee aan te kleden.

Sierbestrating

Sierbestrating

Genieten van een strak terras, arriveren op een rustieke oprit of lopen over een speels pad? Sierbestrating maakt of kraakt de gehele directe omgeving van je woning.