Zwemvijvers

  1. Home
  2. Zwemvijvers

Zwemvijvers

Op zoek naar een nuttige én mooie manier om je tuin te benutten? Misschien heb je al eens nagedacht over een vijver. Van siervijver tot kooivijver, groot of klein. Elke vijver kunnen wij realiseren. Maar ook een zwemvijver is een mogelijkheid. In de zomer heerlijk genieten van een natuurlijke zwemgelegenheid, van alle gemakken voorzien.

Zwemvijver: schoon water en een natuurlijke uitstraling

Wil je een mooie vijver die niet alleen sierlijk staat, maar waar je in de zomer ook heerlijk in kunt zwemmen? Dan is een zwemvijver een prachtige mogelijkheid. Schoon zwemwater, maar wél natuurlijk. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. In een persoonlijk gesprek lichten we graag alles toe, waarna we een ontwerp kunnen maken.

De mogelijkheden van een zwemvijver

Wist je dat een zwemvijver verschillende mogelijkheden biedt als het gaat om bijvoorbeeld het filteren van het water? Een filter met een handmatige reiniging of een automatische. Of kies je voor en nóg natuurlijkere manier en laat je het water reinigen door daarvoor bestemde planten? Alles is mogelijk en natuurlijk kunnen wij je hierin adviseren. Zo realiseren we jouw droomvijver voor het gewenste budget.

Verder komt een zwemvijver met deze moderne opties:

  • Verwarming tot 28 graden
  • Verlichting
  • Vissen
  • Stijlvolle ombouw, zoals stenen, planten en een overkapping of vlonder.

Een zwemvijver is dus volledig af te stemmen op jouw tuin, wensen en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren je natuurlijk graag.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926