Tuinonderhoud

  1. Home
  2. Tuinonderhoud

Een mooie tuin ,daar wil je het hele jaar door van genieten. Dan is periodiek onderhoud onmisbaar. Ook dit kunnen we voor je doen, bijvoorbeeld wanneer je zelf geen groene vingers hebt of tijdens een vakantieperiode. Ook zakelijk kunnen wij het terrein rondom het (kantoor)pand netjes houden. Onze tuinexperts weten precies wat jouw tuin nodig heeft en beschikken over de juiste tools. 

Alle onderhoudswerkzaamheden aan je tuin kun je bij onze experts neerleggen. En komen we in jouw tuin iets tegen wat extra aandacht nodig heeft, dan zullen we dit ook aankaarten (natuurlijk geheel vrijblijvend). Zo blijft jouw tuin het hele jaar door een plek om van te genieten. Als het om onderhoud gaat, bieden wij de volgende services aan:

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Jouw tuin moet een plek zijn om van te genieten. Is dat niet meer zo, bijvoorbeeld doordat deze verwilderd of verzakt is? Dan is het tijd om de tuin eens op de schop te nemen. 

Boomverzorging

Boomverzorging

Waar bomen staan, is onderhoud nodig. Bomen zijn sterke planten, maar hebben op hun tijd ook verzorging nodig. Een goede verzorging zorgt voor bloei en veiligheid. 

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Als bedrijf, instelling of gemeente is een goede, nette indruk onmisbaar. Een goede groenvoorziening zorgt voor een prettige presentatie aan de buitenwereld. 

Gazonkalender

Gazonkalender

Je gazon wil je goed onderhouden op de juiste manier, anders heb je kans op vale plekken. Natuurlijk wil je je gazon zo lang mogelijk mooi houden, ook om kosten te besparen. 

Grafonderhoud

Grafonderhoud

Het bijhouden en onderhouden van het graf van je naaste is een belangrijke zorg. Wanneer dit, eenmalig of op lange termijn, niet mogelijk is, kunnen wij dit voor je verzorgen. 

Keuring speeltoestellen

Keuring speeltoestellen

In speeltuinen, op scholen en bij kinderdagverblijven is het verplicht de speeltoestellen periodiek te laten keuren. Zorg ervoor dat gevaarlijke situaties uitblijven.

Tuinmachineonderhoud

Tuinmachineonderhoud

Goed onderhoud voorkomt gebreken en daarmee kosten. Dat geldt eigenlijk voor alles; je tuin, gazon, speeltoestellen en ook voor je tuinmachines.