Beplantingsplan

  1. Home
  2. Tuinontwerp
  3. Beplantingsplan

Beplantingsplan

Een tuin van Isidorus Hoeve kenmerkt zich door veel groen; de planten die jouw tuin een levendige plek maken om van te genieten. Hoe mooi is het immers als je tuin in het voorjaar prachtig in bloei staat? Afhankelijk van jouw tuin en wensen kijken we samen welke planten op welke plek het beste tot hun recht komen.

De juiste plant op de juiste plek

Het is belangrijk om de planten in je tuin slim neer te zetten. Welke planten moeten in de zon staan en welke hebben juist schaduw nodig? Waar kun je mooie hoge planten neerzetten en waar belemmeren deze het uitzicht? Een beplantingsplan houdt rekening met al deze zaken. Daarbij krijg je van ons persoonlijk toelichting over de verzorging die elke plantensoort in jouw tuin nodig heeft.

Een beplantingsplan is een tekening waarop we precies laten zien waar welke plantensoort komt te staan. Zo wordt het tastbaar en krijg je een realistisch beeld van hoe je tuin eruit komt te zien.

Voordelig(e) planten

Vanzelfsprekend kunnen wij alle bomen, struiken en bloemen voor je plaatsen. Ten opzichte van het tuincentrum is dat een voordelige optie. Dankzij onze banden met diverse kwekers regelen wij de planten voor een gunstige prijs. Daar komt bij dat wij je een hoop werk uit handen nemen en jouw droomtuin in korte tijd met hoogwaardige kwaliteit realiseren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926