Tuinrenovatie

  1. Home
  2. Tuinonderhoud
  3. Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Jouw tuin moet een plek zijn om van te genieten. Is dat niet meer zo, bijvoorbeeld doordat deze verwilderd of verzakt is? Dan is het tijd om de tuin eens op de schop te nemen. De elementen in de tuin die nog in goede staat zijn, laten we staan en bij de rest brengen we verbeteringen aan. Het betekent dus niet per definitie dat de gehele tuin eruit wordt gehaald. Een kleine ingreep kan al wonderen doen!

Tuinrenovatie volgens jouw wensen en budget

Bij een tuinrenovatie geven we jouw tuin de metamorfose die deze nodig heeft. Dat kan een grote verandering zijn, maar het kan ook iets kleiners zijn. Het grote voordeel van een tuinrenovatie ten opzichte van een nieuwe tuin, is natuurlijk vooral dat het voordeliger is. Het is daarnaast duurzaam, want we gebruiken waar mogelijk planten en bestrating opnieuw. 

We gaan graag met je in gesprek om je te adviseren over de juiste tuinrenovatie voor jouw tuin. Op basis van je wensen, je budget en de huidige staat van de tuin maken we een plan. We adviseren graag over het hergebruiken van beplanting, schuttingen, bestrating, hout, waterpartijen en meer. Bij alle elementen kijken we of en hoe deze opnieuw in te zetten zijn. Onze tuinexperts houden wel van een creatieve uitdaging! 

Wanneer is je tuin aan renovatie toe?

Een tuinrenovatie zou je zeker kunnen overwegen wanneer:

  • je tuin donkere of schrale hoeken heeft;
  • je het (biologisch) evenwicht in de tuin wilt versterken of herstellen na een verbouwing;
  • je woning te koop staat en je een representatieve tuin nodig hebt;
  • je een ander doeleinde hebt voor de tuin;
  • de tuin niet naar jouw smaak is, bijvoorbeeld vanwege de vorige bewoner.

Benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen, om deze weer nieuw leven in te blazen? We maken er graag weer een plek van om van te genieten! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926