Kunstgras

  1. Home
  2. Tuinaanleg
  3. Kunstgras

Kunstgras

Wel het comfort, maar niet het onderhoud dat gras met zich meebrengt? Dan is kunstgras een prachtige optie. Niet voor niets is dit tegenwoordig enorm populair om tuinen en balkons mee aan te kleden. Vandaag de dag is kunstgras bovendien niet meer te onderscheiden van natuurlijk gras. 

Kunstgras aanleggen: een goede voorbereiding

Kunstgras is vrijwel overal aan te leggen en heeft talloze mogelijkheden. Alle vormen en oppervlakten zijn mogelijk. Ook op hellingen is kunstgras aanleggen vaak mogelijk. Let er wel op dat het aanleggen van kunstgras soms enige voorbereiding vereist.

Bij ondergronden zoals zwarte klei of leemgrond adviseren we om vooraf de grond te draineren. Dat wil zeggen: het aanwezige water afvoeren. Teveel water onder het kunstgras kan zorgen voor schade of een onnauwkeurige afwerking. Weten welke voorbereiding in jouw tuin nodig is? Neem contact op voor vlijblijvend advies.

Kunstgras zorgt voor veel praktische voordelen, zoals een vlakke ondergrond waarop je perfect kunt zonnen, spelen en waar je lekker kunt zitten. Dit allemaal zonder dat er snel schade ontstaat. Het zorgt daarnaast voor dat echte buitengevoel. Ook op je dakterras of balkon. 

Voordelen van kunstgras:

  • Op vrijwel elke ondergrond aan te brengen
  • Minder snel schade dan bij natuurlijk gras
  • Onderhoudsvrij
  • Strakke grasmat in elke gewenste vorm en maat

Creëer dat heerlijke buitengevoel waar jij dat wilt met een kunstgrasmat. Wij snijden het kunstgras voor je opmaat en komen dit vakkundig voor je aanleggen, zodat jij jarenlang plezier hebt van een straks grasveld(je) in jouw tuin, op je balkon of op het dakterras. 

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926