Houtwerk

  1. Home
  2. Tuinaanleg
  3. Houtwerk

Houtwerk

Hou je tuin levendig met houten elementen. Hout is een natuurlijk materiaal en dat zie je direct. Het geeft je tuin een natuurlijk uiterlijk én is stevig. Van erfafscheidingen tot vlonders en van tuinhuisjes tot prieeltjes. Groot, klein en wat voor vorm dan ook. Wij realiseren het graag voor je.

Tuinschermen en schuttingen

Je tuin is jouw eigen plekje waar je je thuis voelt en waar je van geniet. Dan is privacy erg belangrijk. Voor het afschermen van je tuin leveren wij schuttingen. Standaard en op maat. Maak gerust een afspraak waarbij wij bij jou langskomen. We adviseren en inspireren je graag.

 Als het om schuttingen gaat, heb je talloze mogelijkheden. Jouw tuinafscheiding kunnen we op jouw locatie maken, of in onze eigen werkplaats.

Overkappingen

Verfraai je tuin met houtwerk. Ook overkappingen behoren tot ons expertise. Een overkapping brengt gezelligheid, schaduw en verkoeling. Tegelijkertijd kan het ervoor zorgen dat je in het najaar veel langer lekker buiten kunt zitten. Van robuuste larikspalen en vurenhouten planken bouwen wij overkappingen op maat. Natuurlijk wanneer gewenst bewerkt of geschilderd. We zorgen voor een sterk waterdicht dak met dakleer en een zinken rand. Zo kun jij gezellig borrelen, eten, relaxen of barbecueën onder een stijlvolle overkapping.

Wil jij je tuin mooier maken met houtwerk? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926