Tuin voor kinderdagverblijf

  1. Home
  2. Tuin voor kinderdagverblijf

Tuin voor kinderdagverblijf

Een tuin voor een kinderdagverblijf aanleggen is een vak dat anders in elkaar zit dan 'reguliere' tuinen aanleggen. Veiligheid is hierbij een groot thema. Wij van Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve zijn als één van de weinigen in de regio Apeldoorn/Deventer/Twello gespecialiseerd in tuinen voor kinderdagverblijven en scholen. 

Kinderdagverblijf tuinen van Isidorus Hoeve

Ons team van ongeveer 20 mensen ontwerpt, realiseert en adviseert over tuinen, paviljoenen en groenvoorziening. Dat doen wij voor iedereen; van een kleine particuliere voortuin tot een groot landgoed op zakelijk niveau. Groen is onze passie en wij houden van uitdaging. Wij zorgen voor iets moois en danken ook na over de praktische zaken. Zo realiseren we voor jou een tuin om van te genieten.

Kinderdagverblijf tuin: veiligheid voorop

In een tuin bij een kinderdagverblijf of school staat veilig spelen voorop. Van de speeltoestellen tot en met de beplanting; wij verzorgen het gehele plaatje volgens de veiligheidsnormen. Zo plaatsen wij gecertificeerde speeltoestellen, regelen wij de periodieke keuring hiervan én voeren wij de nodige reparaties en optimalisaties uit. Ook bijvoorbeeld bij zandbakken zorgen wij niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het juiste zand; gecertificeerd speelzand. En als het om beplanting gaat, denken we altijd na over wat wij plaatsen. Uiteraard vermijden we giftige of prikkelende planten. We plaatsen enkel kindvriendelijke planten. Overal is aan gedacht. Dat is ook nodig, voor een plek waar velen hun dierbare naartoe brengen. 

Het keuren van speeltoestellen wordt gedaan door een hierin gespecialiseerde partner. Wij maken het draaiboek voor de keuring en voeren de nodige reparaties aan de toestellen uit. Zodat de kinderen gegarandeerd veilig en prettig kunnen klimmen en klauteren.

Kinderdagverblijf tuin: slim ontworpen en uniek

Een tuin voor het kinderdagverblijf ontwerpen wij op een slimme manier. Zo houden we rekening met afwisseling van speeltoestellen voor de betreffende leeftijden, beplanting, waar gewenst heuvels en ga zo maar door. Daarnaast houden we rekening met schaduwplekken voor in de zomer. Dit is bijvoorbeeld belangrijk op babyveldjes. Ook zaken zoals waterpompjes kunnen wij aanleggen, waar de kleintjes in de zomer heerlijk verfrissend mee kunnen spelen. 

Een kinderdagverblijf tuin van Isidorus Hoeve is:

  • Veilig en kindvriendelijk
  • Conform alle eisen
  • Uniek
  • Natuurlijk

Kinderdagverblijf tuinen met natuurlijke uitstraling

Een tuin voor een kinderdagverblijf die gerealiseerd is door Isidorus Hoeve, kenmerkt zich onder meer door de natuurlijke uitstraling. Er is doorgaans veel beplanting te vinden en de speelattributen zijn veelal gemaakt van natuurlijk hout, in plaats van plastic. Een tuin van een kinderdagverblijf door Isidorus Hoeve heeft daarnaast regelmatig een unieke speelgelegenheid, denk bijvoorbeeld aan heuvels met touwen om te beklimmen. Eens iets anders dan een glijbaan en een klimrek. 

Wij beseffen als geen ander dat een kinderdagverblijf of school een plek is waar mensen hun dierbare naartoe brengen. Deze willen zij met een gerust hart kunnen brengen en daar dragen wij graag aan bij met een unieke, maar vooral veilige en kindvriendelijke tuin. 

Advies nodig voor jouw kinderdagverblijf of school? We kijken graag met je mee, om een uniek ontwerp te maken dat aan alle eisen voldoet. Neem contact op voor de mogelijkheden.