Kokos tuinschermen

  1. Home
  2. Tuinaanleg
  3. Kokos tuinschermen

Kokos tuinschermen

Een schutting is mooi, maar misschien wil je je tuin wel liever op een natuurlijkere manier afschermen. Dat kan met kokosschermen. Dit zijn korven gevuld met kokosbast, die op een natuurlijke manier een goede afsluiting bieden. Daar komt bij dat deze schermen duurzaam en licht van gewicht zijn. Dankzij het lichte gewicht zijn ze makkelijk te plaatsen. 

Kokos tuinschermen: duurzaam, fraai en van goede kwaliteit

De tuinschermen van kokosbast zijn duurzaam en licht van gewicht, maar dat betekent niet dat ze inleveren op kwaliteit. Ze doen zeker niet onder aan bijvoorbeeld schuttingen van tropisch hardhout. Kokosschermen zijn bovendien op verschillende manieren toe te passen, waardoor ze dus veel vrijheid bieden. Zo zijn ze zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Ze kunnen aan houten palen worden bevestigd en zijn op een fraaie manier te combineren met los verkrijgbare stukken gaas. Je kunt met kokos tuinschermen dus alle kanten op en daardoor is er altijd wel een mogelijkheid waar jij blij van wordt.

Handgemaakt

Kokos tuinschermen zijn volledig van natuurlijk materiaal gemaakt, zonder tussenkomst van chemische en kunstmatige middelen. Deze schermen zijn dan ook uitermate geschikt om te laten begroeien. Ze worden bovendien met de hand gemaakt in Sri Lanka. Daarmee steun je daar de lokale economie wanneer je kiest voor deze natuurlijk optie van afschermen!

Kokos tuinschermen zijn:

  • duurzaam en van natuurlijk materiaal;
  • met de hand gemaakt en dus volledig uniek;
  • licht van gewicht en daarmee makkelijk te plaatsen;
  • op allerlei manieren te plaatsen.

Dat de schermen met de hand worden gemaakt, betekent ook dat geen scherm hetzelfde is. Je hebt een volledig uniek product in je tuin. Het schermt uitstekend af en geeft een natuurlijke twist aan je tuin.

Meer weten?
Neem contact op
0571 – 274 926